Diensten

UI Design​

Design is onder andere het vormgeven aan het geheel. UI design is het vormgeven en het gebruiksklaar maken om het geheel klaar te maken voor de volgende stappen.

UX Design

Het designen van een website of platform is stap 1. Om dit ook gebruiksvriendelijk te maken is de volgende stap. Hier hebben wij gespecialiseerde UX designers voor.

Branding

Branding is erg belangrijk. Een goede naam, logo en huisstijl werkt op lange termijn het beste. Denk aan grote merknamen die je gelijk herkent bij het zien van bepaalde kleuren en vormen. Wij ontwikkelen deze voor je zodat het herkenbaar blijft voor jouw doelgroep.

Rebranding

Altijd dezelfde logo zonder deze te vernieuwen is een van de meest gemaakte fouten. Eens in de zoveel jaar is vernieuwing nodig. Denk niet direct aan een heel ander logo maar eerder aan een iets andere lettertype en kleur.

E-Commerce/Web Design

Online wordt tegenwoordig veel geshopt. Om een goed werkende webshop te realiseren is een gebruiksvriendelijk design nodig. De flow om jouw website bezoekers de beste ervaring te geven is hierin belangrijk. Als dit niet goed is opgebouwd dan resulteert dit in hoge website verlaters (bounce) en dus lage omzetcijfers.

SEO Marketing

Zodra je hoger in de zoekresultaten komt zul je merken dat je meer website bezoekers aantrekt. Dit kun je op twee manieren doen. SEO is een van de manieren, hier gaat veel tijd inzitten maar werpt voor lange termijn haar vruchten af. Staat ook wel bekend als jouw online vastgoed.

×